ÄLSKAR ATT ÄLSKA

Jag vill fokusera på det som är bra.
Jag vill älska att älska.
Jag vill våga tro på mig själv.
Jag vill vara säker.

Ja, mycket vill jag önska. Mycket vill jag ha. Jag har otroligt mycket att vara tacksam över, som jag också är, men jag kan inte leva i en lögn. Jag kan le, jag kan skratta men jag kan också gråta.
Jag älskar mig själv och jag hatar mig själv.

Något är jag i alla fall säker över, jag hatar att hata. Jag tänker alltid att jag hatar när alla frågar varför jag inte har det jag borde ha och behöver men samtidigt så frågar jag mig själv. Varför har jag inte det?

Om jag skulle möta mig själv skulle jag skrika på mig, slå mig och hata mig. Samtidigt skulle jag lyfta upp mig, krama mig och älska mig.

Jag ska lyfta huvudet och öppna ögonen, för jag hatar att missa det vackra och jag älskar se det vackra.

Ha det bra!

SE DET KLARA OCH VACKRA

Det är höst och världen är allt annat än färglös. Idag lyser solen och färgerna blir ännu klarare, jag önskar att du kunde titta ut och se det. Se det vackra.

Visst blir jag alltid ledsen när jag vet att mina vänner mår dåligt men du är en av de två två personer som är som mest jobbig att gå bredvid och se. Jag fick ett slag i magen idag när jag fick veta sanningen, sanningen bakom din tystnad.

Visst har jag för många bollar i luften för tillfället och allt går inte som jag tänkt mig, men jag har stöttning och personer att prata med. Att då veta att du stänger in dig och inte har någon du klarar av att öppna dig för gör mig otroligt ledsen och framför allt orolig.

Jag hoppas du vågar se ut genom fönstret och ser det viktiga i livet. Jag älskar dig enormt mycket.
RSS 2.0