KNOCKED ME OFF THE GROUND

Ibland önskar jag att det fanns on/off-knapp som man kunde använda. Eller att då och då dök det upp gröna supermario-svampar som gav en extra liv. Va skönt det skulle vara...
Men nu lever vi i verkligheten, eller ja, försöker iallafall och då måste man sluta drömma och inse vad som är verklighet. Varför? Varför ska det vara så?
Jag vill leva ett liv som slutar lika lyckligt och magiskt som The Holiday, ingen blir sårad, ingen dör, ingen måste offra sina liv, ingen strulig och osäker kärleksrelation, inga vänner som visar sig inte vara vänner, inget regn heller! Plus så har alla ett bra jobb som de trivs med...
 
Miss Positiv är i farten, I know! Sorry vänner :/
 
--------------------------------------------------------------
I never thought that you would be the one to hold my heart
But you came around and you knocked me off the ground from the start

You put your arms around me
And I believe that it's easier for you to let me go
You put your arms around me and I'm home

How many times will you let me change my mind and turn around
I can't decide if I'll let you save my life or if I'll drown

I hope that you see right through my walls
I hope that you catch me, 'cause I'm already falling
I'll never let a love get so close
You put your arms around me and I'm home

The world is coming down on me and I can't find a reason to be loved
I never wanna leave you but I can't make you bleed if I'm alone

You put your arms around me
And I believe that it's easier for you to let me go

I hope that you see right through my walls
I hope that you catch me, 'cause I'm already falling
I'll never let a love get so close
You put your arms around me and I'm home

I tried my best to never let you in to see the truth
And I've never opened up
I've never truly loved 'Till you put your arms around me
And I believe that it's easier for you to let me go


I hope that you see right through my walls
I hope that you catch me, 'cause I'm already falling
I'll never let a love get so close
You put your arms around me and I'm home

You put your arms around me and I'm home
--------------------------------------------------------------

PLUGG PLUGG PLUGG...

Yes! nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen men har haft sjukt mycket med att skriva examensarbetet! Känns som om allt är bara handlar om det här jäkla arbetet just nu!
Helgen har varit lugn, börja helgen med söta Jonna på besök som sprang Walthersjoggen som ägde rum vid skolan. Sedan har jag mest pluggat resten av helgen.

Nu tar jag en paus från plugget och tittar på Love actually! Vet att det en julfilm men den är så mysig!! Behöver nog lite cheesy romantik just nu....MAN MÅSTE ÅKA FÖR ATT KOMMA TILLBAKA

Hejhej!
Nu sitter jag på tåget från Rättvik och är på väg till Västerås. Nu lämnar jag min praktik som jag haft i sex veckor som har varit mycket givande! Det känns tråkigt att åka men längtar till skolan och internatet och alla fina klasskamrater så känns inte så jobbigt att åka. Man blir glad när alla på praktiken säger att jag måste komma tillbaka och att Berget finns för mig när jag är redo att komma tillbaka! Känns ju bra för just nu ser det inte så ljust ut på sommarjobbs fronten...

Från det ena till det andra så fick jag veta nått super mega kul igår!!! Jag ska köpa två biljetter till Bruce Springsteen den tredje maj!!!! HUR AWESOME ÄR INTE DET????????
Så den tredje åker jag och Amanda och skriker på Bruce!!


Fick ett kort av en tjej på min praktik, blev tårögd! så fin <3

så söt hon är! kommer sakna henne och de andra volontärerna!


Gick ett gäng gåvor av min fina handledare! blev jätte glad!!


ALLTSÅ SÅ SJUUUKT AWESOME!! EN AV MINA STÖRSTA DRÖMMAR KOMMER GÅ I UPPFYLLELSE!!!! <3

Ha det bra fina vänner!

SISTA SAMTALET

˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
Sista samtalet ringer ännu i mitt hjärta
Att höra ditt skratt i telefonen ringer ännu
Sista samtalet då hopp ännu fanns ringer ännu
Att höra att du mår bra just då ringer ännu
Sista samtalet då jag fick höra du själv säga orden ringer ännu
Att höra att du saknar mig ringer ännu
Sista samtalet då glädjen flödde ringer ännu
Att jag ännu inte hade kännt den värsta smärtan ringer ännu
Sista samtalet då jag kände att jag gjort något bra för dig ringer ännu
Att få känna trygghet efter samtalet ringer ännu i mitt hjärta
 
˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
 
 
 
Idag har varit en bra dag! Jag fick träffa Sofia och mysa med henne ett tag så blev glad av det. Jag behövde inte ens gå hem igen för Johnny släppte av en deltagare på station och skulle åka tillbaka till praktiken precis när jag stog där och sa hejdå till Sofia så skönt det.
Jag skulle ha intervjuat idag men både jag och hon jag ska intervjua var helt slut så vi tar det imorgon istället. Så inget har direkt gått fel idag men ändå så kan man ha sina gråa dagar, eller kvällar rätta sagt om man talar om mig.
Idag var en jobbig kväll om jag ska vara ärlig. Jag tappade orken och kände mig mycket tom. Jag vet mycket väl vad anledningen är men jag blir fortfarande lika förvånad hur stor kraft sorgen har över mig. Jag kan inte kontrollera när jag ska må bra eller inte. Jag förstår äntligen vad du menade med att det var tråkigt att du aldrig kunde lita på dig själv, vad din kropp och hjärna kände.
 
På grund av att detta är en grå kväll för mig så vill jag be om ursäkt för att detta låter mycket tråkigt och sorgligt, men samtidigt så måste jag vara ärlig och alla har sina dagar och denna blogg är främst för min del.
 
 
Jag älskar er och ni är anledningen till varför jag klarade att stå på benen, att jag kunde överleva det värsta i mitt liv. Om jag inte hade er, mina stödpelare, skulle jag inte förstå anledningen till att gå upp varje dag och tillåta mig själv att läka sakta men säkert.
Även om ärren är alltid kvar och rivs upp ibland så har jag er som ett fint Disneyplåster som jag kan sätta över och jag ler varje gång jag ser det!
 
 
Puss & kram och sov gott ♥

FINT BESÖK!

Halloj halloj! Idag fick jag besök av min lärare från skolan, P-O, på praktiken! Det var riktigt kul att få visa hur allt såg ut och funkade! Det kändes mycket givande och jag känner mig mer lugn nu över examensarbetet! Det är ju gött!
Har jobbat ikväll och det var riktigt kul :-) Alltså jag känner att det kommer kännas jobbigt att sluta här om en vecka... menmen!

Imorgon är jag ledig från praktiken så jag ska göra sista intervjun på kvällen men på dagen så ska jag fika med Sofia! Det var verkligen länge sen vi umgicks så det ska bli kul att få träffa henne när hon är i Rättvik ett par dagar!!

Men nu ska jag sova puss och kram på er <3

KANSKE LITE TRÖTT

Har jobbat hela kvällen och är riktigt trött så orkar inte skriva nå mycket.
Jag vill slänga mitt examensarbete i väggen och gömma mig under täcket men det går ju inte...känns så sjukt löjligt att jag ska stressa över att skriva om stress.
nu är det bara en vecka kvar på praktiken och det känns både tråkigt och skönt att äntligen få komma tillbaka till skolan och internatet!

skaffade en rolig app som man kan redigera bilder med:lite egopics är ju alltid fint! jag är ju i vanliga fall så dålig på att ta kort på mig själv så tänkte att man försöker göra det lite mer!

Sov gott och jag hoppas ni(och jag) vaknar med ett leende imorgon som håller hela dagen!!

KING

Idag var jag ju ledig! eller?...
Känns som om jag inte vilat nånting! Jag har gjort intervjuer och pluggat och grejat en MASSA...
Jag som tänkte ta det light idag och hinna tvätta lite, kanske läsa lite och så men fick göra lite annan nytta, alltså jag känner att det här examensarbete tar så mycket tid och ork för mig men ändå så har jag jätte mycket kvar att göra!! Men någon paus måste man ha så gjorde en teckning där jag inte skissade eller orkade vara noggran alls!

Resultat:

Imorgon blir det upp tidigt och ha frukostpasset....yey...men det blir nog bättre än sist! jag ska tydligen få lära upp en ny volontär också på frukosten och jag blev glad när han redan har tagit på sig uppgiften att göra gröten! hahah härligt!

JAG SKA MÅLA HELA VÄRLDEN...

Idag har jag pluggat och pluggat men tog två pauser för att koppla av lite så jag målade lite!En liten Wolverine nördteckning till fina Amanda!


Samt en teckning med färg för en gångs skull! Skrev på baksidan av den : "Jag låter färgerna få flöda inuti mig, Då lövet i mig må ha fallit, så finns än färg kvar!"

imorgon ska jag intervjua lite, hoppas det går bra!

puss och kram!

KANSKE LITE TRÖTT!

Hallojhalloj! Nu har jag bara ca en timme kvar sen är jag tillbaka på praktiken efter en kortis hemma i gamla fina vässan! Jobbet flöt på bra och för en gångs skull så gick kvällen relativt snabbt, brukar kännas mycket längre!
Sen så skulle ju syrran, brorsan, kussen och flera älskade människor gå ut på BMB allihopa, så jag drog dit efter jobbet och mötte alla som redan festat i några timmar så det var sjukt kul att se alla fulla när man själv är nykter! Speciellt en relativt full Amanda som hittat en Britt och försökte prata brittiska!! haha sorry Amanda men du var sjukt söt!!
Kvällen sluta med att syrran och jag kom i sängs vid klockan fyra, samtidigt som farmor går upp för dagen faktiskt!! haha
Sen blev det bara fyra timmars sömn för att hinna med tåget tillbaka till Rättvik! Det sköna är iallafall att jag bara har disken idag efter middagen sen kan jag passa på att sova och plugga lite!


Tack för allt igår mina älskade hjärtan! önskar jag kunde packa mer er i väskan och gömma er i mitt rum! PÖSS!

badabump!!Drar till vässan snart!! Ikväll blir det jobb och sen kanske man stöter på syrran eller Amanda, eller ännu bättre kanske båda två!! Får dock se hur orken är!

Pösspöss!!

pip?målade denna svartvita fågel, mycket simpel men rolig att göra :)
Varför pluggar jag inte???
Puss och Kram på er!

wellwellwell...

Japp! Karin, du är allt lyckad du jah...!
Nämnde igår att jag skulle ha frukost i morse och nu är ju de om det gick bra eller inte?
Börja med att jag sov jätte dåligt igår natt och kunde knappt komma upp ur sängen men jag lyckades med det iallafall! Kan dock säg att jag var allt annat än vaken!
Jag brände gröten, slog i allt, satte proppen i diskmaskinen fel så det läckte vatten över hela golvet så höll på att halka och slå ihjäl mig ett par gånger, ugnen ville inte funka, glömde en tredjedel av allt som skulle fram, sprang fram och tillbaka hela tiden för min hjärna ville inte komma ihåg en enda sak jag skulle göra, jag brände mig ett X antal gånger, spillde som en tok och ville bara krypa in under täcket och gömma mig innan alla som skulle äta frukost skulle börja påpeka allt jag glömt eller gjort fel. sluta med att vi var ca 5 stycken som åt frukost och de alla var så glada så ändå! Värt att stressa....men i slutändan blev det gott och jag satt och sov över mitt kaffe under hela frukosten, märkte det när en annan volantär börja garva när han hade pratat med mig ett bra tag och jag inte hade uppmärksammat det fören efter ca 5 min och jag tittade förvirrat på honom när han skratta och fråga om jag ens sovit igår natt!
 
Resten av dagen var iallafall riktigt lugn, gick lite bättre om man säger så (TACK KAFFE FÖR ATT DU FINNS!!<3)
Vi behövde nästan inte göra nånting med maten och vi packade upp lite varor som kom sedan resten av tiden satt jag och den andra volantären som jag jobbat med idag och pratade om allt möjligt! Skönt värre efter min mindre roliga morgon.
 
Nej, resten av dagen ska jag försöka plugga iallafall, om jag inte somnar över allt ;)
 
Imorgon är jag ledig från praktiken men ska jobba ute i Irsta på kvällen! blir en snabbvisit i Vässan då jag åker tillbaka till praktiken igen på söndag förmiddag!
 
 
 
 

Färg Sorbet

 
Jelly Kiss Shine
IsaDora

Köpte denna för igår nere i samhället/byn igår när jag promenerade i det varma vädret.
Jeklar vad de andra skratta åt mig när jag sa reflexmässigt att jag skulle gå ner till Stan,
just ja, är i lilla Rättvik jah!
 
Alltså jag vet inte riktigt hur jag tycker om denna för den håller sig inte jätte länge kvar på läpparna men det är ett vårdande gel gloss och mina läppar är hur underbart friska som helst! Vårdande är inget skämt om man säger så :) 
 
Vi har haft medarbetardagar på praktiken så ingen kurs eller liknande, bara vi!
Så vi har haft det mycket lugnt och chill dessa senaste två dagar. Förutom att jag har varit tvungen att plugga men det är skönt att få tid till examensarbetet,
Men efter att ha pluggat mesta delen av dagen så blev jag frågad om jag ville vara med och se på En oväntad Vänskap. Jag sa självklart för den filmen är så himla mysig! Love it!
Det var ganska kul när man sitter och skrattar åt ett sexskämt och inser att den som skrattar mest i rummet är 
vår Syster som är här! hahah första gången jag ser på film med en nunna måste jag säga!
 
Imorgon har jag ett pass i köket från kl 07.00-15.00 så jag har frukost för första gången så får se hur det går! Annars får alla äta knäckebröd om jag misslyckas med det andra ;) 
 
Sov Gott!

Varför en ny blogg?

Jag hade en blogg som jag skrev på förra året, det var inget speciellt och jag skrev om filmer som jag sett. Som många vet så har jag sett många filmer och det var riktigt kul. Sen hände så mycket i mitt liv förra året och jag har inte skrivit sedan April förra året! Jag tappa glädjen i att skriva.
MEN nu ger jag det en ny chans men denna gång är det främst för min egen del och för att de som vill se vad jag gör får väll kika in här ibland. Jag är inte ute efter att vara intressant att läsa om för jag har nog inte det mest intressanta liv som innehåller massa resande med spännande händelser eller liknande, men det gör inte att jag älskar mitt liv! Med tanke på allt som jag har varit med om så har jag sett vad som verkligen betyder i livet och vilka som är i mitt skyddsnät och vilka jag älskar! Så därför skriver jag av mig!
 
Så love, peace and understanding! ;)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0